World Medicine – Nature´s Intelligence

​​Pletskaldethed

Der findes flere former for skaldethed og pletskaldethed som rammer 1-2% af befolkningen.

Hos langt de fleste kommer håret tilbage igen af sig selv indenfor to år, men hos en gruppe kommer håret ikke igen.

Hos nogle falder hovedhåret af i pletter og personen bliver pletskaldet (aopecia; skaldethed, areata; pletvis). Hos andre falder alt hovedhår og øjenbryn af; alopecia totalis, mens øjenvipper og kropsbehåring bliver. Hos den sidste gruppe falder alt hår af på hele kroppen og betegnes alopecia universalis.

Pletskaldetheden er en autoimmun sygdom, Dvs. at noget har påvirket immunsystemet til at overreagere mod hårsækkene.

Det er vor opfattelse og erfaring at årsagen til denne proces er intolerance og allergi overfor fødevarer. Der kan være tale om et eller flere emner. Mælkeprodukter, soya og brød er de hyppigste. Dvs. der er ikke nødvendigvis tale om usund mad.

​Hvis en person taber hået i forbindelse med et chock og håret kommer igen af sig selv, ser det ud som om, der ikke er allergi med i billedet, men hvis en anden person med latant intolerance taber håret i forbindelse med stress eller sygdom, ser det ud som om at kostændring skal til, for at håret kommer igen.

​Immunforsvarscellerne har hukommelse, nærmere betegnet elefanthukommelse. Man kan endnu ikke omkode hukommelsen i immunforsvarscellerne og dermed den autoimmune reaktion, fra dag til dag, således at man kan indtage disse fødevarer og samtidig få håret tilbage.

Vi kan kun tage ansvaret for, at der kommer et resutat, såfremt der både gøres en indsats på kostområdet og gives en månedlig akupunkturbehandling.

Her ses billeder før og efter behandlingerne:​

Patientberetninger

Denne kvinde på 80 år havde mistet hvert eneste hår på hele kroppen, alopecia universalis.

Hun fik akupunktur en gang hver måned gennem to år og fik alt hår tilbage. Hun afsluttede behandlingen for tre år siden og siden da er håret blot blevet kraftigere.​

Line fik 10 behandlinger og balanceret kroppen så meget at bare pletter forsvandt.

Før

Efter

Billeder af resultater efter behandling

Klik på billederne for fuld størrelse