VELKOMMEN TIL EN KONSULTATION!

​Klinik Ny Energi​ Holstebro &

World Medicine København

Konsultationen begynder med en samtale, hvor der optages journal. Vi spørger om, hvilke sygdomme, symptomer, problemer, indlæggelser, og operationer der har været i barndommen og fremefter, da livshistorien er den vigtigste faktor i en diagnose.

Der er aldrig en årsag til sygdom, men der er mange sammenhænge som muliggør diagnose, behandling af årsager og dermed restitution eller helbredelse. Vi konfirmerer disse sammenhænge  via tungediagnose, ansigtsdiagnose og pulsdiagnose.

Efter bekræftelse af diagnosen på tungen, i ansigtet og pulsen kan årsager behandles og selvhjælp kan anbefales i samarbejde med os.

Dokumenterede resultater​
Klinikkerne Ny Energi og World Medicine har stor tilgang af patienter. Alle terapi​er hos Ny Energi og World Medicine stimulerer de selvhelbredende ressourcer.

Balance er, at have gode relationer til mennesker, at føle sig tilpas og have det behageligt i sin krop, ikke være generet af sygdom, smerter, træthed, tristhed eller ubehag, samt at sove godt. Balance er også at kunne separere egne holdninger, opgaver og anliggender fra andres holdninger, opgaver og anliggender. Det hjælper vi igennem. Det giver virkelig Ny Energi!

World Medicine terapeuter

 

 

 

 

 

Elad Yeshuah  M.Ost DO. ND.
http://www.elad-osteopathy.com/

 

Lili Denta, Heilpraktiker
www.naturmedicineren.dk

 

Dorthe Siger Nielsen, Heilpraktiker
dortesigernielsen@yahoo.dk

 

Anne Marie Vester, akupunktør Changchun Universitet
www.worldmedicine.dk

Skriv til os

Vælg klinikken i Holstebro eller København