World Medicine – stærkt helbred og et langt liv

​​Oreganoolie

​Naturens største skat – Oreganoolie

Oreganoolie er en 200 gange stærkere antioxidant end C-vitamin.

Fjerner svamp, candida, virus, bakterier, antibiotika-resistente bakterier, stafylokokker, salmonella og inflammation.

Hjælper fordøjelsen, fjerner parasitter i tarmene, men dræber ingen sunde tarmbakterier.

Lindrer astma og allergi.

Modvirker menstruation ubalancer.

Bekæmper influenza, forkølelse, blister, herpes, styrker immunsystemet.

Udrenser eksem, psoriasis og hudlidelser.

Afhjælper hårtab

Sukkertrang mindskes markant.

 

Oregano olie er naturens stærkeste antiseptiske (bakteriedræbende) medikament og kraftigste antioxidant. Oreganoolie forhindrer nedbrydning af celler og harskning af fedt.

De Oreganoolier man køber i supermarkeder og helseforretninger indeholder ikke ægte oregano, men Merian og Timian og har derfor under 4% af det aktive stof, Carvacrol. Der er ingen Carvacrol i oreganoplanter dyrket i Danmark.

Køb ikke Oreganoolie, uden Carvacrol-deklaration.

Denne Oreganoolie er økologisk, uden tilsætningsstoffer og fra vildtvoksende planter i bjerge ved Tyrkiet. Olien er udvundet med damp. Olien beskytter planten mod udtørring ved langvarig og hård sol.

Denne Oreganoolie indeholder 88 % Carvacrol. Den er fortyndet en til en med økologisk olivenolie for at kunne optages.

Dosering

Det er ikke tilladt at anbefale oreganoolie til indvortes brug i Danmark, som det er i udlandet. Her beskrives måden olien tages på i udlandet.

Oreganoolie er ualmindelig stærk, derfor kan man fylde den i kapsler. Den almindelige dagsdosis er 24 dråber fordelt på 3 gange. Man skal altid tage probiotika (mælkesyrebakterier) i de perioder man indtager Oreganoolie, idet Oreganoolien nedbryder usunde bakterier i tarmen, tilfør derfor nogle sunde malkesyrebakterier. Det behøver dog ikke være på samme tidspunkt.

Tag ikke Oreganoolie ved sengetid, idet den er temmelig opkvikkende.

Candida

Ved Candida tager man første dosis Oreganoolie inden morgenmad, 6-8 dråber, for at skylle blæren igennem.

Akutte betændelser

Ved akutte betændelser som bihule-, lunge- og blærebetændelse samt influenza, er flotte resultater med høj dosis (40) nogle få dage. Dosis er dog altid individuel, men er i balance, når der ikke er luft i maven eller trang til søde sager.

Herpes

Herpessår på munden smøres med 1/4 dråbe Oreganoolie 4 gange dgl.

Såret er væk efter 36 timer. Ved jævnlig indtagelse af oreganoolie, ser det ud til at Herpes ikke kommer igen.

Vorter

Vorter smøres med oreganoolie dagligt 2 – 4 uger eller indtil de er væk.

Vi har endnu ikke haft tilfælde af vorter, som oregano ikke kan fjerne.

Hvis vorten er belagt med hård hud, kan Oreganoolien ikke trænge igennem. Den hårde hud files af og Oreganoolien smøres på dagligt.

Eksem, psoriasis

Bland nogle dråber oregano ind i din creme eller olie, smør det på huden. Indtag op til 24 dråber i døgnet, de dråber du smører på huden fratrækkes de 24.

 

Colitis

Indtag 1-4 dråber dagligt.

Man kan dryppe op til 4 dråber under tungen for at få olien direkte i blodet og udenom tarmsystemet. Hvis der skulle være læsion indvortes, som f.eks. mavesår. Effekten på tyktarmen er den samme, idet olien kommer i blodet.

Menstruationssmerter

Oregano er mest effektivt imod menstruationssmerter, hvor blodet er tykt og klumpet. Indtag 24 dråber dagligt og forvent et resultat efter 3 måneder.

Vaginal svamp

4 dråber Oreganoolie blandes i  1 dl anden olie, f.eks. mandel- eller olivenolie og sprøjtes i skeden med en stor sprøjte uden kanyle, som fås på apoteket.

Fibromyalgi

Oregano olie er næsten ligeså magtfuld som morfin, når det gælder bekæmpelse af inflammatoriske smerter, især fibromyalgi, gamle skader, nervebetændelse og inflammation.

Tag 10 dråber første dag. Øg med 10 dråber hver dag indtil du får 100 dråber dagligt, eller indtil smerterne er væk. Indtag 100 dråber dagligt i 7 dage. Doser 10 dråber ned ad gangen, indtil der kommer nogle symptomer igen og find så det antal dråber, der kan holde de fleste symptomer væk.

Mundhygiejne

Dry en dråbe Oreganoolie på tandbørsten sammen med tandpasta

Konservering

Oregano olie kan konservere. En enkelt dråbe i et glas er nok.

Der er ingen kendte bivirkninger eller allergiske reaktioner overfor Oregano. Denne Oreganoolie kan ikke lædere normalt væv ej heller indvortes. Vi tager selv olien indvortes.

Alle urter skal gennem leveren. Hvis man har forhøjede levertal, skal man ikke tage urter, hverken oregano eller kamillete. Oreganoolien virker lige godt, uanset om den smøres på hud, dryppes under tungen, tages i kapsler eller vand.