World Medicine – Nature´s intelligence

​​Angst

Angst kan medføre depression.

Når et menneske har været ude for en faretruende oplevelse, hvor der forekommer en situation man ikke har forventet, kan man udvikle et chok. Et chok producerer angst. Chokket kommer, ved bruddet mellem forventningen og realiteten. Hvis man bærer et chok, vil man på ubevidst niveau altid forsøge at undgå temaet, der har fremkaldt det. Hertil arbejder sanserne konstant, for at detektere en fare.

Vi siger, at nerverne sidder udenpå tøjet. Kroppen forsøger at reparere chokket, imens distancerer man sig fra sin situation, fordi den er vanskelig at rumme.

Når man har angst distancerer man sig for eksempel ved:

  • undgåelsesopførsel (avoidance behavoir)
  • fornægtelse (ofte skift mellem fornægtelse og erkendelse)
  • impulsivitet
  • aggression
  • depression
  • afhængighed
  • selvskade
  • anspændthed

Det limbiske system i hjernen overreagerer ved angst, men kan reguleres bl.a. via lysbehandling på øret. De ubevidste emotionelle kapitler, der producerer følelser og tanker kan genvinde de normale funktioner.

Patientberetninger

HANNE AZARKAN 60 ÅR

Jeg bor i Spanien og henvendte mig til Anne Marie Vester for at få behandling mod angst for kakerlakker. Efter at have modtaget ovenstående behandling en gang, er jeg blevet ligeglad med kakerlakker. Min søn købte en plastikkakerlak, fordi han ikke forstod, at jeg ikke var bange mere. Han placerede den på bordet under min serviet. Da jeg opdagede den, tog jeg den roligt i servietten og smed den ud.

Min angst er væk. Angsten for et familiemedlem er forsvundet samtidigt, uden jeg har oplyst om denne. Siden behandlingen har jeg selv taget uddannelsen i øre-akupunktur. Jeg har aldrig oplevet noget så spændende.

LINE 25 ÅR

Jeg har lidt af angst for døden på min familie og venners vegne i en grad der overskyggede alt.

I denne forbindelse har jeg modtaget en behandling mod angst. Behandlingen går ud på at reducere aktiviteten i amygdala, således at man ikke befinder sig i konstant frygt, men i stedet får aktiviteten bredt ud i hele hjernen og dermed også frontallapperne, hvor man har tilgang til sin fornuft.

Behandlingen varede 5-6 minutter, hvor jeg følte mig meget bevæget emotionelt. Efter behandlingen kunne jeg blot mærke, at jeg ikke var svimmel mere, hvilket jeg slet ikke havde oplyst om. Desuden kunne jeg se Anne Marie helt tydeligt uden briller, hvilket ikke var tilfældet forinden. Om aftenen ringede min mor, at vores præst var død, hvilket var trist, men jeg fik ingen angst.

Denne nat sov jeg helt uden at vågne og næste morgen var jeg sulten, hvor jeg tidligere har haft madlede fra morgenen af. Jeg er ophørt med at ringe til alle og enhver, for at høre om de har det godt. Jeg er ikke angst mere​