World Medicine – Nature´s Intelligence

​Historien​ starter i 1987

Klinikken Ny Energi, Holstebro åbnede 1. august 1987 efter det første diplom i akupunktur.

I 1989 gik en dansk praktiserende læge, Dr. phil. A. Korsgaard i samarbejde og praktiserede i Ny Energi gennem syv år. Samtidigt kom den kinesiske læge Dr. Haiyin Yang, som banede vejen til dygtige læremestre ved Changchun Universitet i Kina, hvor vi studerede sammen i 1991 og fik tilladelse til, at undervise i akupunktur.

I 1990 indtraf en epokegørende begivenhed, nemlig mødet med den franske læge og øre-akupunktør Raphael Nogier fra Lyon, som siden har været lærer, inspirator af klinikken og personalet. Nogiers tilsynekomst i Danmark gennem Ny Energi gav en helt ny kultur inden for uddannelse og anvendelse af akupunktur, idet øreakupunkturen er blevet solidt integreret hos alle akupunktører i Danmark. Effekten af dr. Raphael Nogiers undervisning i Danmark vil vi først forstå omfanget af i fremtiden.

I 1999 kom professor dr. med. prof. Michel Marignan fra Marseilles med ind i samarbejdet og komplimenterede Ny Energi med Posturologi. Vi har efterfølgende spredt Posturologi til Danmark og Norge.

I 2011 uddannede jeg mig i Myoreflexterapi hos den tyske læge og Heilpraktiker Kurt Mosetter, der har skabt endnu en epoke inden for alternativ medicin.

I 2015 træder Psykiater, psykotraumatolog og professor Robert Bering ind i samarbejdet og indfører hermed Psykotraumatologien på World Medicine.

Ny Energi bliver til World Medicine idet Ny Energi har tilført Danmark øre-akupunktur, Posturologi, Myoreflex terapi og Psykotraumatologi. Vi samler alt hvad verden byder på, der kan give et stærkt helbred og et langt liv.

Anne Marie Vester

Skriv til os

Vælg den klinik du vil henvende dig til, og vi vil kontakte dig.